Cursus AfroHouse

Inschrijven Afro by Tresor


Afro House is samen met Kizomba één van de meest populaire opkomende dansstijlen van nu. 

Afro House is een energieke en krachtige dansstijl die is ontstaan in Afrika. De dansstijl is afgeleid van de Kuduro, een dansstijl uit Angola. Naast elementen uit de Kuduro heeft Afro House een wat zachtere, vrolijke kant. Deze invloeden komen vanuit overige Afrikaanse dansstijlen die ontdekt werden door Angolese jongeren die gingen rondreizen. Zij gaven de gemixte dansstijl de vorm die we nu kennen als Afro House. De muziek is een mix van House muziek en Afrikaanse drums en teksten. Afro House is een energieke en krachtige dansstijl waar je veel plezier aan beleeft!

Wij hebben voor het geven van de AfroHouse lessen Tresor van Tresor Dance Center bereid gevonden. Tresor is afkomstig uit Angola en woont momenteel in Groningen. Hij is een zeer goede allround danser, leraar en choreograaf. Ook is hij nationaal en internationaal zeer actief op zelfs WK niveau. 

Het is een cursus van 10 lessen van een uur en zal plaatsvinden in de Sionskerk. Het tijdstip is van 20.00 tot 21.00 uur. De prijs van de cursus bedraagt €82,50 voor 10 lessen . Studenten en minima krijgen korting.

We zullen een maximaal aantal deelnemers toelaten om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende ruimte heeft om goed te kunnen bewegen.

Start Cursus: 1 april 2019

Cursusduur: 10 weken


Belangrijke punten:

  • Kijk voordat je je inschrijft of je ook gebruik kunt maken van een korting. Het is niet mogelijk meerdere kortingen tegelijk toe te passen.
  • Je inschrijving is pas geldig wanneer je het hele inschrijf proces doorlopen hebt!
  • De eerste les is alleen gratis voor alleen nieuwkomers die zich niet inschrijven voor de cursus.
  • De cursus betaling dient voor de 2 les te geschieden.
  • Er vindt géén restitutie van het lesgeld plaats bij ziekte of vakantie.
  • Wanneer de cursus van jouw keuze door onvoldoende animo niet door kan gaan, dan zoeken we een andere les voor je of vindt er restitutie plaats van het lesgeld.
  • Plaatsing gaat op volgorde van aanmelding. Wanneer een cursus vol is, dan zoeken we een andere les voor je of vindt er restitutie plaats van het lesgeld.
  • Na je inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Ontvang je deze niet, check je spam of neem anders contact op.
  • Algemene Voorwaarden & Privacy Policy